lauantai 12. marraskuuta 2011

Bon appétit

Aion paljastaa parhaan pannukakku-ohjeen IKINÄ. Netissä liikkuu kaikenlaisia "Maailman parhaita blaa blaa blaa -ohjeita" mutta ne on kaikki pelkkää raakaa taikinaa!! Hyi yäk!
Tämä ohje on hyvin yksinkertainen ja Mummo-Freudilta kähvelletty:

5dl maitoa
3 munaa
3dl jauhoja
0,5tl suolaa
50g sulatettua voita

Sekota keskenään ja anna olla rauhassa ainaki 15min.
Paista 225c ja ota pois kun pinta on kivan värinen. Musta ei tässä tapauksessa ole kiva väri!
Lopputuloksena pitäisi olla ohut ja kypsä pannari.

(Olen kyllä kuullu että homma on kussu tälläki ohjeella että edetään sitte ihan omalla vastuulla..)


1 kommentti:

Eliisa kirjoitti...

Minusta pannari on just parasta ko se on paksu ja siinä on ehkä vähän raa´aksi luokiteltavaa stuffia keskellä. :)