tiistai 13. joulukuuta 2011

Koukku nro8

Tuparilahjan muodossa Raaheen muutti tämä virkattu rahi. Paine sai minut suoriutumaan tehtävästä kunnialla ja siitä tuli niin siisti! Silmukat suorissa riveissä, saumat ojossa jne.. kaikki napsahti jotenki vain kohilleen.

Naps! kuului myös kahdesta koukusta tämän työn aikana. Ostin koukkuja varastoon 6. EHKÄ liioittelin mutta mikään ei ole ärsyttävämpää ko tajuta sunnuntaiaamuna ettei ole yhtään koukkua jäljellä ja haluttais kovasti virkata. Jutuista päätellen mummoudun. Ärsyttää minua kyllä moni muuki asia... Niinku kaupan jonon mummojaki.

5 kommenttia:

Hurahtanu Heidi kirjoitti...

Täälä on sitte toinen mummo, kenties vielä pahempi ko sielä päässä. Puikot ja koukut heiluu yhtenään. :o) Hieno rahi! Käytiks trikookudetta vai mitä?

Anu kirjoitti...

tRikoo on riskillä ruma mutta rahin päällisenä se toimii. ;)
Ja se on yllättävän edullista..

Anonyymi kirjoitti...

Just tuommottin haluaisin tehdä. Voisikot vinkata, mikä materiaali, koukkukoko, miten lisäilit jne. Ohjetta? Olisi aina sitä helpompaa täällä päässä :-)

Anu kirjoitti...

Materiaali on trikoota, sitä saa ainaki meän hoodeilta kangaskaupoista monessa eri värissä. Ohjeet olen aina löytäny täältä -> http://www.kangasaitta.fi/kangasaitta/web.nsf/mallit_luo?openview&restricttocategory=2010

Tuon rahin tein aika pitkälti tuolla "kahvallinen kori" ohjeella.
Ja koukkukoko on nro 8. :D

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi ei ole muistanut kiittää, vaikka luki kyllä vastauksen jo kauan sitten. Kiitos vinkeistä.