maanantai 3. lokakuuta 2011

BirDie!

Noin kuukausi sitte Aki pyysi ulos kattomaan ko about 200 lokkia kiersi meän talon päällä ympyrää. Hitchcockia en luojan kiitos ole ikinä kattonu mutta ilman sitäki elokuvakokemusta näky oli aika vaikuttava.
Siitä pari viikkoa niin huomasin ison violetin läjän talon seinässä. Aivanko se olis punnerrettu siihen tarkotuksella. Voimalla. Tekotavan miettiminen saa hymyn huulille. Ilman tikkaita sitä ei ylety siivoamaan sitte millään.
(Nyt kun aloin miettimään niin en ole varma onko se enää siinä. Joko silmä on tottunu tai sitte syyssade on huuhtonu sen pois. Toivon kovasti jälkimmäistä. Tarkistan asian heti huomenna.)

Tänään ko tulin kaupasta näin mato matosen ikkunassa. n. 2metrin korkeudella maasta. Eka ajatus oli että: Kato, mato. Toinen: mitäs sie siinä teet?
Korjatkaa jos olen väärässä mutta eihän madot pompi.

Tein Nikke Knattertonimaisen johtopäätöksen: linnut vittuilee meille ihan urakalla.
Hommaan ilkeän papukaijan turvaamaan meän selustaa. Tämän täytyy loppua!


Loppuun laitan vielä äitille kuvan Iirosta. Se paljasti ettei se ikinä lue tekstejä, kattoo vain kuvat!
Ekaa matokuvaa äiti ei ikinä tule ymmärtämään ja yrittää ettiä Iiroa jostaki nurkasta tai taustalta mutta jo toisessa kuvassa odotus palkitaan!




Vankka missio on pestä ikkunat vielä tämän vuoden puolella. Nyt sitä tekee ihan kaikki! Meän kaikki ikkunat ei oikeasti ole noin paskasia. Tämä kuistin on pahin.



Ei kommentteja: